Senseball Senseball Senseball Senseball Senseball Senseball Senseball
Senseball Senseball Senseball Senseball Senseball Senseball Senseball
Senseball
Wil ook jij een betere voetballer worden? Dan is de Senseball zeker iets voor jouw!

Artikelnummer

SBALL

€ 42,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Senseball

Wil ook jij een betere voetballer worden? Dan is de Senseball zeker iets voor jouw! Deze kleine voetbal aan een koord is een gloednieuw leermateriaal in het moderne voetbal en onlosmakelijk verbonden met de revolutionaire en wetenschappelijk gefundeerde trainingsmethode CogiTraining.

De SenseBall is een kleine voetbal aan een touwtje welke geschikt is voor diverse trainingsdoeleinden. Wist je dat? De SenseBall ongelofelijk effectief is bij spelers tussen 6 en 20 jaar oud. Het helpt de jongeren bij het verbeteren van voetbalprestaties en bij het op niveau brengen van de behendigheid in beide benen. Op deze manier kan iedereen die wil werken aan snelheid en precisie aan de slag gaan. De SenseBall kan ook prima gebruikt worden gedurende herstelperiodes. Hierbij worden de spieren niet afgezwakt en kan er gewerkt worden aan het verfijnen van de techniek, zowel binnen als buiten, met minder risico op verergering van de blessure.

Deze kleine voetbal aan een touwtje kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, met minder risico op verergering van een blessure. Mede hierdoor maken grote betaald voetbalclubs als AC Milan, FC Metz, Lille, Anderlecht, KRC Genk en Juventus momenteel met hun jeugdopleiding al regelmatig gebruik van de Senseball.

Spelers worden tweebenig met de hypnotiserende Senseball!

Deze methode van uitvinder en bedenker Michel Bruyninckx wordt met name gebruikt om spelers tweebenig(er) te maken en hun balcontrole, handelingssnelheid & coördinatie te vergoten. De oefeningen met de Senseball doe je in principe even vaak met links als met rechts en door de grote hoeveelheid aanrakingen en de precisie die nodig is, wordt je er steeds beter in. Dit innoverende product werd eerder gelanceerd tijdens de openingsceremonie van de wereldbeker in Brazilië. De demonstratie door 64 spelers op het gazon van São Paulo wekte de belangstelling en het enthousiasme van de grootste internationale voetbalclubs.

Cogitraining / SenseBall is een neurodidactiek die tot betere resultaten leidt.
Wat zit er naast de Senseball inbegrepen in dit pakket?
- 50 online trainingsvideo’s
- Een compleet programma online + mobiele applicatie
- 2 online video conferenties met Michel Bruyninckx

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.