(Artikelnr: FA138)
€ 349,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Football Master Play

Wanneer je jouw voetbaltechniek met plezier wilt verbinden, dan is de Football Master Play (Junior) het juiste voor jouw! Dit trainingstoestel opent oneindig veel trainingsmogelijkheden, alleen of met je team. Met dit nieuwe generatie apparatuur, ontwikkeld door een voormalig voetbalprofessional, kun je meerdere essentiële voetbal-aspecten gaan verbeteren.

  • Voetbaltechniek en precisie trainen
  • Voetbaltrainingstoestel voor bij de vereniging of voor in de tuin
  • Voor een afwisselende en veelzijdige voetbaltraining
De Footballmaster Play, voetbaltechniek met enthousiasme aanleren!
Bij Football Master Play wordt de bal in één van de twee naast elkaar liggende doelen gespeeld. De bal rolt in een halve cirkel en komt langs het andere doel er terug uit. Train balaannamen, passen en coördinatie. Alleen, met twee of met jouw team! De Football Master Play is een eersteklas trainingshulp, waarvan voetballers onder de indruk zullen zijn. Tijdens een training met twee schiet je twee ballen door de doelen, kruis elkaar en wissel van kant zo train je de balaanname van beide voeten. Tussen de twee doelen is een schuin reboundnet die de Football Master nog veelzijdiger maakt. Wanneer je de bal met een goede snelheid op de rebounder speelt vliegt de bal met een boog terug. Ideaal voor kopballen of voor doelmannen te trainen.

De Powershot Voetbal "Master Play" bestaat uit een reboundframe met een rond net dat door 2 openingen bespeeld kan worden. De kogelopeningen kunnen links en rechts open in het tchoukball frame. Je breidt het trainingsspectrum voor de spelers uit. Dankzij trackball- en tchoukball-technologie kan balcontrole en passen zowel op de grond als op hoogte worden geoefend.

Specificaties:
Breedte: 220 cm
Diepte: 120 cm
Nettomaat: 100x95 cm
Gewicht: 13 kg
Leeftijd: 5-12 jaar - Balmaat: 3-4
Materiaal: kunststof
Kleur: Zwart / Geel

Verhoog de prestaties van je spelers door effectieve techniektraining
De Football Master Play wordt gebruikt voor alle vaardigheden op het gebied van baltechniek, balontvangst, nauwkeurigheid en reactievermogen. Het is mogelijk om de rebound-hoek iets aan te passen en vast te zetten. In combinatie met het circulaire netwerk zijn er diverse opleidingsmogelijkheden.

Foto('s):

Artikelnummer

FA138 

Levering

1-2 Werkdagen

Voorraad

€ 349,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Meest bekeken producten