BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel
BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel BFP Keeper Weerstandsgordel
BFP Keeper Weerstandsgordel
Optimale weerstandstraining voor de keeperstraining en speciale keepersoefeningen - daarom ideaal voor alle keepers en keeperstrainers.

Artikelnummer

81863

Levering

2-3 Werkdagen

€ 189,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

BFP Keeper Weerstandsgordel

Optimale weerstandstraining voor de keeperstraining en speciale keepersoefeningen - daarom ideaal voor alle keepers en keeperstrainers. De innovatieve, veelzijdige Keeper Traction Belt is ideaal voor gerichte weerstandstraining. Flank-, snoek- en "sidestep"-oefeningen zijn slechts enkele voorbeelden uit de verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden. De brede heupband met klittenbandsluiting zorgt voor een hoog draagcomfort. Eenvoudige bevestiging van de banden aan de poortpalen.
 
De elastische elastieken kunnen individueel worden vervangen met klittenbandbevestigingsmiddelen, dus in totaal zijn 8 toepassingsvarianten mogelijk:
  • Bevestiging van de tape aan een poortpaal met 1, 2, 3 of 4 elastieken (= weerstand licht, medium, sterk of zeer sterk)
  • Bevestiging van de riemen aan twee poortpalen met 2 of 4 elastische banden (=weerstandsmedium of sterk)
  • 2 elastieken achter elkaar aan een paal bevestigen (=weerstandsmedium)
  • 2 elastieken achter elkaar bevestigen aan twee palen (=weerstandsmedium)
* Houd er rekening mee dat de poorten tegen kantelen zijn bevestigd en dat de banden aan het onderste deel van de paal zijn bevestigd!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.